Η NP Ασφαλιστική δίπλα στους ασφαλισμένους της στις πρόσφατες φυσικές καταστροφές σε Εύβοια και «Ιανό»

Η Εταιρία δραστηριοποιήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά στις πρόσφατες καταστροφές που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα στο διάστημα 18- 19 Σεπτεμβρίου 2020. Τόσο οι τοπικοί συνεργάτες της Εταιρίας όσο και τεχνικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τη Διοίκηση, την Τεχνική Διεύθυνση και έμπειρους πραγματογνώμονες κινητοποιήθηκε άμεσα και ήδη από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στις πληγείσες περιοχές κοντά στους ασφαλισμένους της.

Οι μέχρι τώρα δηλωθείσες ζημιές ανέρχονται σε πάνω από 100, με το εκτιμώμενο ποσό αποζημιώσεων να υπερβαίνει τα 2,5 εκατ. Ευρώ. Προκειμένου να στηριχθούν άμεσα οικονομικά οι ασφαλισμένοι μας, με την ολοκλήρωση της καταγραφής και αξιολόγησης των ζημιών από την ομάδα πραγματογνωμόνων, ξεκίνησαν ήδη οι πληρωμές των πρώτων ολικών αποζημιώσεων καθώς επίσης ενεργοποιήθηκε η διαδικασία προκαταβολών για την αντιμετώπιση των άμεσων οικονομικών συνεπειών της καταστροφής.  

Άμεση αποζημίωση στις φυσικές καταστροφές στην Εύβοια

Το διάστημα 8-9 Αυγούστου 2020 δοκιμάστηκε η περιοχή της Κεντρικής Εύβοιας με την σφοδρή καταιγίδα «Θάλεια». Οι ζημίες που δηλώθηκαν στον κλάδο Περιουσίας και στον κλάδο Αυτοκινήτων ξεπέρασαν τις 40 και στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν ήδη όλες αποζημιωθεί ολοσχερώς από την Εταιρία, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση στους ασφαλισμένους μας και στηρίζοντας τους πραγματικά σε αυτές τις δύσκολες ώρες και ημέρες που περνάνε.

Έμπρακτα κοντά στους Ασφαλισμένους μας

Φιλοσοφία και βασική αρχή για την NP Ασφαλιστική, είναι ότι στις ασφαλίσεις κατά φυσικών καταστροφών και στις ασφαλίσεις περιουσίας γενικότερα, οι εταιρίες οφείλουν να είναι κοντά στους ασφαλισμένους τους, να στηρίζουν τους συνεργάτες τους και να αναδεικνύουν την σημαντική προσφορά της ασφάλισης.

Ακόμα και στην εξαιρετικά περίπλοκη συγκυρία που βιώνουμε με πολλές φυσικές καταστροφές και εν μέσω πανδημίας, η Εταιρία αποδεικνύει ότι έχει τα κατάλληλα προϊόντα και ικανό ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να υποστηρίξει τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που μας έχουν περισσότερο ανάγκη.

Πηγή: NP Asfalistiki